Anden gang på 9 dage: Aalborg Pirates slået af Herning Blue Fox

Selvom Aalborg Pirates var på jagt efter revanche, måtte de se sig slået endnu en gang
Gigantium
Info:
Gigantium

Aalborg Pirates gæstede mandag aften deres overmænd fra finalen, Herning Blue Fox, i en vaskeægte topkamp i Metal Ligaen. Trods et håb om en sejr, måtte piraterne se sig slået af midtjyderne med overbevisende 5-2.

Holdene lå side om side i tabellen med 89 point, selvom Pirates har spillet to kampe mindre end Blue Fox. Første periode viste dig, at holdene er jævnbyrdige, hvilket betød at det tegnede sig til at blive en målløs åbningsperiode.

Efter 18 minutters spil scorede Trevor Gooch første mål og fik bragt piraterne foran. To et halvt minut inde i anden periode, var det stadigvæk ikke lykkes midtjyderne at trænge igennem Carruth. Med tre minutter tilbage af anden periode udlignede midtjyderne med scoring fra Jakob Jessen og et minut før scorede Andris Dzerin til 2-1.
Efter pausen blev det sværere for piraterne at nærme sig en udligning, da Mathias Bau fra Blu Fox scorede til 3-1. Dog gav Jeppe Jul Korsgaard nordjyderne håb med en scoring. Blus Fox tog alligevel føringen, og både Gordie Ballhorn scorede og Mathias Bau endnu en gang.

Der er fire kampe tilbage i grundspillet for Aalborg Pirates, og de kan nå at slutte som enten etter, toer eller treer i tabellen. Piraterne skal i aktion igen allerede onsdag aften på hjemmebane mod Rødovre Mighty Bulls og spiller også kamp både fredag og søndag i denne uge.
Pirates har tre point op til Herning på førstepladsen og fire point ned til Odense Bulldogs på tredjepladsen