MinByAalborg.dk

Vingegaards Hattrick- vinder sit tredje etapeløb i Spanien

28 februar, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Nordjyske Cykelstjerne Jonas Vingegaard vandt søndag sit tredje etapeløb, i træk, i Spanien.
Info:
Cykel, sport
Florian Schmetz - Unsplash

Vingegaards første cykelløb i 2023 er gået lige efter planen.
Søndag fastsatte den danske stjerne sin sejr i etapeløbet O gran Camiño, da han kørte en fantastisk enkeltstart i den spanske region Galicien.

På den 18,1 kilometer lange rutte satte han samtlige konkurrenter på plads, og vandt løbets fjerde og sidste etape.
Også Jonas’ holdkammerat på Jumbo-Visma; Rohan Dennis, som specialiserer i
tempokørsel, havde svært ved at følge med Tour de France-vinderen. Australieren, der løb med andenpladsen, var sluttede 35 sekunder efter sin holdkaptajn på målstregen.
Før enkeltstarten havde danskeren 53 sekunder ned til Ruben Guerreiro (Moviestar) på andenpladsen i den samlede stilling, og den føring blev indhentet.

Jonas var få meter fra at indhente Ruben Guerreiro, som kørte ned ad startrampen 2 minutter tidligere end danskeren. Portugiseren endte til sidst på tredjepladsen, da Jesús Herrada (Cofidis) overtog andenpladsen.

5. marts er Jonas Vingegaard igen sat på prøve, da han er på startlisten i det tradionsrige etapeløb Paris-Nice, hvor han går cykelstyr mod cykelstyr mod Tadej Pogacar om den samlede sejr.