MinByAalborg.dk

AaB-spillere godkender deres holdpræstation

28 februar, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Nickas Helenius og Rasmus Thelander var skuffede over nederlaget til FCK, men var tilfredse med holdpræstationen.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Det blev til et nederlag på 1-0, da AaB mødte FCK i Parken. Tilbage stod AaB-spillerne med en følelse af, at der var mulighed for at tage point med hjem til Aalborg. Det uddybede Nicklas Helenius og Rasmus Thelander i et interview med Nordjyske.

– Vi fik mere spil i gang i dag. Nogle af de ting, som vi har trænet på, lykkedes vi også med. Når du besøger Parken, så skal du have en god målmand. Det havde vi så absolut også i dag. Du skal håbe på at få et par store chancer, og det fik vi også i dag, så vi kunne have taget pointene. Vi kunne godt have stjålet tre point, for vi havde en stærk målmand, så alt i alt var attituden og viljen der, siger Nicklas Helenius til Nordjyske.

I den modsatte ende af banen havde forsvarsspilleren Rasmus Thelander også samme oplevelse af kampen.

– Det er jo fortjent nok, at FCK vinder, men det lugtede af point. Præstationen var langt hen ad vejen godkendt. Jeg havde sat næsen op efter point. Jeg står tilbage med den fornemmelse, at hvis vi skal stille store krav til os selv, så skal vi også have point med fra den her kamp, siger Thelander til Nordjyske.

På trods af store chancer så var det ikke nok til point. Og et annulleret mål gjorde ikke kampen nemmere. Men samarbejdet fejlede ikke noget ifølge Thelander, der ser gode muligheder.

– Det gik ganske fint sammen med Kramer og Theo. Der var god stabilitet i det, vi lavede sammen. Der er gode perspektiver i det her. Det føles stærkt, det vi kan få her, men nu skal vi bare til at have nogle point, siger Rasmus Thelander til Nordjyske.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt