Holdkammerater roser Theo Sanders præstation trods nederlag

27 februar, 2023 | 18:00
Trods et 1-0 nederlag så viste AaB’s målmandstalent for alvor sit værd i kampen mod FCK. Selvom Theo Sander mest af alt var irriteret af nederlaget, så sendes der roser fra holdkammerater og træner.
Theo Sander målmand AaB
Foto: AaB

AaB led et nederlag på 1-0 i Parken til FCK. Men på trods af det sjette nederlag i træk, så kan spillerne og AaB-fans huske tilbage på søndagens kamp, som kampen, hvor Theo Sander for alvor viste sit store talent frem.

Den kun 18-årige keeper stod en fantastisk kamp, hvor den ene klasseredning tog den anden. Men uagtet af sin stærke personlige præstation, så var det nederlaget, der prægede hans tanker i et interview med Nordjyske.
– Det er monsterirriterende, for vi gav alt, hvad vi havde i kampen. Jeg føler virkelig, at vi viser hjertet. Vi ville bare vinde hver eneste duel i kampen, og at det så ikke holder hele vejen gennem kampen, er vi naturligvis irriterede over. Det er virkelig irriterende, at vi tabte igen, konstaterer AaB-spilleren til Nordjyske.

Ros fra holdkammerater og træner
Theo Sanders præstation gik ikke ubemærket hen blandt holdkammeraterne.

Blandt andet var Rasmus Thelander hurtigt nede hos målmanden efter kampen for at lykønske målmanden og hans præstation. Det fortæller han i et interview til Nordjyske.

I et interview med TV2 Nord sendes der også positive ord mod målmandstalentet. Her er det den tilbagevendende angriber, Nicklas Helenius, der roser Sander.

– Han stod en fantastisk kamp. Han følte lidt, at det var hans mål i sidste kamp mod AGF, så den her præstation i Parken er jo reaktionen. Vi tror på ham som hold, og vi bygger ham op. Det er også det vi viser i dag; vi tror på hinanden og arbejder sammen som hold, konstaterer Nicklas Helenius til TV2 Nord.

Cheftræner, Erik Hamrén, blev også imponeret over det unge talents præstation mod FCK. Selvom cheftræner var i tvivl, om Sander var det rigtige valg til kampen, så fik Theo Sander vist sit værd og overbeviste cheftræneren.

– Han var meget god, det må jeg sige. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget som træner, fortæller cheftræner Erik Hamrén til TV2 Nord.

Del |

Kilde: Nordjyske + TV2 Nord
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder