MinByAalborg.dk

Ny skade har ramt Aalborg-spiller dagen før sit comeback

25 februar, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
'- Jeg gad godt kunne sige, at jeg er okay med det, men det er jeg ikke. Buster Juul fra Aalborg Håndbold må forlænge sin skadesperiode med seks til otte uger. Dagen før sit comeback blev han skadet under træning.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Det har været en svær skadesperiode for Aalborg Håndbolds Buster Juul, men der er desværre ikke en ende at se på det endnu. Det skriver Nordjyske.

Den 4. februar skulle venstrefløjen have gjort comeback mod GOG efter at have været ude på grund af en knæskade siden september.

Men til træning dagen inden den store dag – og efter flere måneders genoptræning – pådrog Buster Juul sig en ny skade, da han fik holdkammeraten Lukas Sandell ned over sit knæ. Dette resulteret i et brud på skinnebensknoglen over knæet, og Buster Juul må nu udskyde sit comeback med yderligere seks til otte uger.

– Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård en at skulle fordøje, for jeg synes ikke, at jeg har fortjent den skæbne. Jeg har haft meget lidt overskud på hjemmefronten, fordi jeg ikke kan få lov til at lave det, jeg elsker. Det har været et hårdt slag, og det er også noget, jeg skal lade være med at tænke for meget på, for det er røvsygt, siger Buster Juul til Nordjyske.
For fløjspilleren er det dog vigtigt at fokusere på lyspunkterne. Hans første tanke var nemlig, at det kunne været gået langt værre.

– Lige da det skete, var min første tanke, at jeg bare skulle op og løbe igen, for jeg skulle ikke til at være skadet igen. Jeg kunne dog hurtigt mærke, at det ikke var så godt, og jeg havde også hørt et smæld, da jeg havde fået Lukas ned over mig, forklarer Buster Juul til Nordjyske.
Det er en svær kamp for Buster Juul, da han slet ikke er færdig med at spille håndbold. Og selvom han har været hårdt ramt at skader, så har det ikke været oppe at vende, om han skulle indstille karrieren.

Derfor har det også været svært for ham, at han nu endnu engang må se sig nødsaget til at følge med som tilskuer til Aalborg Håndbolds kampe.
– Jeg gad godt kunne sige, at jeg er okay med det, men det er jeg ikke. Det er frygteligt, og jeg holder mig også lidt fra mine holdkammerater, fordi jeg har en skyldfølelse og en dårlig samvittighed over for dem. Det er nok, fordi det stadig er så nært for mig, siger Buster Juul til Nordjyske
Buster Juul ønsker ikke at sætte en specifik slutdato for sin pause, men planen er stadig en periode på seks til otte uger. Det er nu tre uger siden uheldet.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt