MinByAalborg.dk

Hamrén efter kritik: “Jeg var overrasket, men også lidt bekymret”

24 februar, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
Ifølge Erik Hamrén er det en del af branchen at være genstand for både debat og kritik
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efter en helt almindelig træning skulle spillere, direktør og særligt træneren Erik Hamrén svare på spørgsmål efter Ekstra Bladet udkom med deres artikel onsdag.
”Jeg var overrasket, men også lidt bekymret. Ikke bekymret for mig selv, men jeg er bekymret over, at sådan noget kan slippe ud, for det er ikke positivt. Vores eneste mål er, at vi skal blive i Superligaen og vinde pokalen. Den eneste vej til at opnå succes er ved at stå sammen som en gruppe” fortæller Erik Hamrén til Nordjyske.

Selvom han er overrasket, tager han den med ro: ”Der vil altid være utilfredshed, når der er 24 mand i en trup. Selv når du har succes og fremgang, så vil der være spillere i en trup, der ikke er tilfredse. Det må vi leve med, og det skal vi kunne håndtere”.

Træningskvaliteten står for skud
Trods der kom kritik efter, de tabte kampen mod AGF, er Erik Hamrén træt af det skal gå udover træning. Han mener nemlig, det er trist, at det går udover træningskvaliteten, og hvis man har problemer med deres måde at træne på, bør man ikke skrive det på den måde, som der er skrevet i Ekstra Bladet.

Erik Hamrén lever med kritik, da han har været i branchen i lang tid, men det er vigtigt for ham, at spillerne vil gøre det sammen for at nå deres målsætninger.

Lægger ikke skjul på frustration
Samtidig mener han ikke, at det var formationen, som var skyld i Aab tabte:
”I de sidste 3 kampe af efteråret spillede vi med en trebackslinje, og der tabte vi alle 3 kampe. Det er ikke formationen, der gør det”, påpeger han.

Han er både frustreret og undrende overfor, at Aab ikke har kunne formå at vinde flere kampe, end de har gjort.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt