Et år efter parkeringsvagt er blevet påkørt: 72-årig: Dommen er nu stadfæstet

24 februar, 2023 | 14:00
Efter at have påkørt en parkeringsvagt i marts sidste år er 72-årig mand idømt 60 dages ubetinget fængsel samt frakendelse af førerretten i et år.
Nyt plaster kan være banebrydende hjælp for nyrepatienter
Foto: Region Nordjylland. Aalborg UH Medicinerhuset

Den 14. marts 2022 blev en parkeringsvagt påkørt af en 72-årig mand, som skulle have taget en blodprøve på Sygehus Syd i Aalborg. Manden holdt ulovligt parkeret, og det gjorde en parkeringsvagt ham opmærksom på.

Situationen eskalerede, da vagten stillede sig foran bilen for at tage et billede af nummerpladen, og den 72-årige begyndte at køre frem og tilbage mod ham, hvor han til sidst ramte benet på parkeringsvagten.

Et vidne overværede hændelsen og hørte manden råbe: ”Det skal du fandme ikke bestemme”.

I oktober 2022 forklarede manden til retten, at han blot forsøgte at køre væk, men at han ikke kunne, fordi parkeringsvagten fulgte med.
I byretten lød dommen på 6 måneders ubetinget fængsel, en frakendelse af kørekortet i et år samt betaling af sagens omkostninger og erstatning til den forurettede.
Men den 72-årige blev dømt ved Retten i Aalborg, hvor dommen blev anket på stedet. Nu har Vestre Landsret stadfæstet dommen, og manden er blevet dømt 60 dages ubetinget fængsel samt frakendelse af førerretten i et år.

Efter hændelsen er parkeringsvagten blevet sygemeldt i 4 uger, og han har modtaget psykologisk hjælp.

Del |

Kilde: TV2 Nord
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder