MinByAalborg.dk

Gys og gru i Aalborg

22 februar, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Circus of Torment har allerede gæstet Holland, og deres besøg i Danmark er færdigt efter denne uges forestillinger i Aalborg.
Info:
Foto: Kathy - Unsplash

TV 2 Nord fortalte d. 21. februar om Circus of Torment. Udover at have et frygtindgydende navn, skilter de også allerede med en advarsel ved indgangen: kom ind, hvis du tør.

Man behøves ikke være den sædvanlige cirkusgænger for at nyde forestillingen. Som navnet peger mod, så er det en lidt anden forestilling, end man normalt forbinder med cirkus.

– Vi håber, at folk kan lide det. For det er noget nyt, der ikke er ligesom det klassiske cirkus. Det er noget andet, og det er moderne, fortæller Alina Nistorov til Tv2Nord.

Holdet til forestillingen er på 28 personer, og kommer fra vidt forskellige steder i verden. 12 af dem er de, der optræder på scenen. Blandt dem er der blandt andet en sværdsluger og to på rulleskøjter, der lukker showet, når de snurrer rundt på podiet og i luften.

Bag forestillingen er et hollandsk produktionsselskab og to danske eventfirmaer. Indtil videre har forestillingen allerede kørt i Holland, og har lige været en uge i Vejle. Der er ikke flere forestillinger planlagt efter denne uge i Aalborg, men arrangørerne har allerede den næste turné i tankerne.

– Så langt, så godt. Det er første gang vi er i Danmark. Vi har været i Holland med stor success, og det er heldigvis også tilfældet i Danmark indtil videre, fortæller kreativ producer og instruktør i Circus of Torment, Michaël Betrian til Tv2Nord.

Der er stadig biletter til ugens forestillinger

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt