Fusk med ombooking af billetter

22 februar, 2023 | 20:00
Et medlem fra Aalborg Lufthavns topledelse har ifølge en undersøgelse fra Norwegian misbrugt adgang til systemer for at ændre billigbilletter uden at betale det obligatoriske gebyr.
Festivalscene
Kilde: Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavns ledelse bliver nu trukket ind i en sag om fusk med ombooking af flybilletter.
Det omhandler en liste med 31 personer, hvoraf Aalborg Lufthavns næstkommanderende, vice- og driftsdirektør Kim Bermanns navn optrådte.
Listen blev afleveret til Nordjyllands politi fra Norwegian
Kim Bermann er ikke tiltalt i sagen og vil ikke svare på, hvorfor han er havnet på den. I stedet henvises til lufthavnens administrerende direktør, Niels Hemmingsen, som ikke ser problemer i Kims optræden på listen over snydere.

Han udtaler ovenikøbet til Nordjyske: ”Der er ikke noget at komme efter i forhold til Kim. Han har ikke gjort noget forkert. Den sag er i dag helt lukket og ikke noget problem”.

Selvom Kim optræder på listen, er han ikke blevet tiltalt og her derfor ikke gjort noget forkert, og det er det Niels Hemmingsen forholder sig til.
Han har dog forsøgt at undersøge, om der har været behov for opstramninger, fordi problemer som disse ikke må opstå igen.

Ikke kommet godt fra start
I den første og eneste af de seks sager, hvor politianmeldelsen har ført til tiltale, er kommet en afgørelse, og medarbejderen blev frifundet med dommerstemmerne 2-1.
Dog vil anklager Mette Vestergaard fra Nordjyllands politi anke dommen.

”Jeg lægger her især vægt på, at byrettens dom er afgivet med dissens, hvor én af sagens dommere ville dømme den tiltalte i henhold til anklageskriftet” udtaler hun til Nordjyske.
Hun står for de 6 sager, og en anke vil under alle omstændigheder få konsekvenser for resterende 5 sager.

Byrettens dom har allerede haft den konsekvens, at den anden straffesag i rækken, som skulle have været afviklet tirsdag i uge seks, er blevet udsat.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder