Aalborg-navne i truppen til landskamp

21 februar, 2023 | 14:00
Fire nye håndboldspillere er i truppen, når Danmark møder Tyskland til træningskampe i marts. En af dem spiller allerede for Aalborg, mens en anden er på vej til det
Verdens bedste Nikolaj i Aalborghallen
UK: 20210801, Tokyo, Japan. Tokyo 2020 Olympic Games, Håndbold Danmark-Sverige. Træner Nikolaj Jacobsen, Håndbold, Danmark Photo: Lars Moeller DK: 20210801, Tokyo, Japan. Tokyo 2020 Olympiske Lege. Handball Denmark-Sweden. Træner Nikolaj Jacobsen, Håndbold, Danmark Foto: Lars Moeller

Snart kan de yngre kræfter få en chance for at komme til i håndboldverden, når de danske håndboldherrer skal møde Tyskland i to træningskampe i marts. Det fortæller Nordjyske.dk Mandag.

Det drejer sig om de fire spillere, Simon Gade, Thomas Arnoldsen, Oskar Vind og Emil Bergholt, der kan få deres debut på landsholdet. Deres navne indgår i truppen, som Dansk Håndbold Forbund (DHF) har offentliggjort på deres hjemmeside.

Ud af de fire er der to med tilknytning til Aalborg, hvor Gade er målmand i Aalborg, mens Arnoldsen er en kommende spiller.

– Jeg vil gerne bruge kampene på at se nogle af de lidt yngre kræfter an, som jeg håber og tror på skal være en del af landsholdet i fremtiden. I og med vi allerede er kvalificeret til EM, er det en oplagt mulighed for at få sluset dem ind på landsholdet, siger landstræner Nikolaj Jacobsen til DHF’s hjemmeside.

Træningskampene mellem Danmark og Tyskland er d. 9. og 12. marts og skal foregå i henholdsvis Aalborg og Hamburg.
– Vi glæder os til at komme hjem og spille foran et forhåbentlig veloplagt publikum i Aalborg og kunne løbe på banen som tredobbelte verdensmestre. Det bliver en god følelse, siger landstræneren.

Danmark vandt VM for tredje gang i træk i januar, men det ændrer ikke på landstrænerens respekt for tyskerne. De har før været en værdig modstander, og han vurderer, at de formentlig bliver det igen i 2024, hvor de selv skal afholde EM.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder