MinByAalborg.dk

Hobro IK dropper offentlige vejninger af spillerne

20 februar, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
I 15 år har proceduren været den samme. Men nu dropper Hobro IK denne fremgangsmåde.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

I kølvandet på DR’s dokumentar ”Fodboldens usynlige syge”, hvor flere kvindelige landsholdsspillere stod frem og fortalte, hvordan offentlige vejninger har påvirket dem, har Hobro IK nu valgt at droppe offentlige vejninger. En procedure der ellers har stået på i 15 år i klubben. Det skriver TV2 Nord.

Går fremtiden i møde
Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, understreger, at deres ændring ikke er på baggrund af de oplevelser, dokumentaren beskriver.
– Det er ikke fordi, at der er nogen her i klubben, som har oplevet noget af det, der er beskrevet i DR’s dokumentar. Det er mere for at tage fremtiden i opløbet, og fremover kommer det til at foregå en-og-en i et lokale med vores fysioterapeut og fysiske træner, hvor der ikke er andre til stede, siger teknisk chef i Hobro IK Lars Justesen til TV2 Nord.
I DR’s dokumentar fortæller flere kvindelige landsholdsspillere, hvordan de fik symptomer på spiseforstyrrelser som udfald af de offentlige vejninger. Det er blandt andet disse fortællinger, der nu har fået Hobro IK til at droppe denne fremgangsmåde.
Selvom vejninger nu ikke længere bliver offentlige, så kommer de stadig til at foregå, for de er et vigtigt redskab for klubben, forklarer den tekniske chef til TV2 Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2 Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt