Offentlig åbning af Regan Vest – glæd dig til disse 5 ting

15 februar, 2023 | 16:00
Hvis du endnu ikke ved, hvad du kan forvente dig af det nye museum Regan Vest, skal du læse med her. Der vil nemlig være 5 ting, som du kan glæde dig til.
Foto: www.reganvest.dk

Denne artikel tager udgangspunkt i en artikel der oprindeligt er udgivet af Nordjyske.
Der er allerede over 22.000 billetter, som er revet væk til Regan Vest, og dette betyder derfor også, at forventninger er i top forud for åbningen.
Regan Vest blev opført i årene 1963-1968, og har siden 1968 ligget gemt under en kridtbakke i Rold skov. Der findes i alt 240 værelser, som alle er indrette enkelt.

Der er flere ting at se frem til, hvis du skal ned og besøge Regan Vest, Nordjyske har listet de ting som gav det største indtryk. Bunkerens lange indgang, er noget af det smukkeste og mest imponerende. Derudover er synet af de rum som Danmark skulle regeres fra gennem intern og ekstern kommunikation, med til at give følelsen af den stemning som har været i 1968 da rummene blev indrettet. Den frygt som tiden under den kolde krig var kendetegnet af opleves til fulde i bunkerens dertilhørende museumsbygning. Den gamle maskinmesterbolig er med til at gøre oplevelsen komplet, og giver et indblik i familiens liv og hverdag. Dette skaber et kontrastfuldt billede af varmen fra en familie og bunkerens kulde.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder