MinByAalborg.dk

Gratis sparringstilbud om ansvarlig og bæredygtig virksomhedsadfærd

15 februar, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Stigende krav for virksomhedsadfærd kan være svære for virksomheder at navigere i. Nu lancerer regionale erhvervshuse et sparringstilbud, der kan klæde virksomhederne på til udfordringen.
Info:
Austin Distel - Unsplash

Med mere fokus på bæredygtighed skal små og mellemstore danske virksomheder i stigende grad redegøre for deres bæredygtighedsindsats i hele værdikæden. Redegørelsen skal ske til myndigheder, kunder og samarbejdspartnere, og kan virke som en uoverskuelig opgave.

Man kan dog nu finde hjælp, hvor de seks regionale erhvervshuse i Danmark har lanceret sparringstilbuddet Bæredygtige Værdikæder. Et specielt tilpasset sparringsforløb, hvor man får indblik i risici og muligheder i leverandørkæden og forberedes hvordan man opfylder dokumentationskrav.

– Kravene til dokumentation af bæredygtighedsindsatsen bliver kun større og flere, og det påvirker alle typer virksomheder, siger Kristina Overgaard Zacho, forretningsudvikler ved Erhvervshus Nordjylland.

Forløbet har fokus på bæredygtighed og hjælper virksomheden med at styre deres indsats den rette vej, så virksomheden kan efterkomme CSDD-lovgivningen, der er på vej efter en beslutning i EU, om bæredygtig og ansvarlig virksomhedsadfærd.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Pressemeddelelse Erhvervshus Nordjylland
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt