MinByAalborg.dk

Aalborg Zoo: Stort lysshow er åbnet

15 februar, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Aalborg Zoo har åbnet op for deres nye koncept ”Lys i Mørket”. Et stort lysshow, der skal trække flere gæster til haven.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Aalborg Zoo åbnede i weekenden dørene til ”Lys i Mørket”. Et nyt lysshow, som skal trække gæster til haven uden for højsæsonen.

“Vi har valgt at sætte lys på nogle af de ting, man overser til hverdag. Vi belyser for første gang nogensinde de skjulte steder i haven og de fredede træer. Så vi har malet med lys, og vi har prøvet at lave en gave til nordjyderne, sammen med noget godt formidling om vinterens dyr,” siger Lars Jeppesen, der er udstillingsdesigner i Aalborg Zoo, til TV2 Nord.

Det store lysshow kan opleves mange steder i haven. Der er sat lys på jorden, i træerne og endda også i nogle af burene hos dyrene. Det har taget 14 dage at sætte de mange lys op.
“Vi har jo skullet finde de bedste spots til instragram til både familier og kærestepar,” forklarer Lars Jeppesen til TV2 Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt