Tonny er blevet Øl- og Vandmanden, der slukker tørsten

12 februar, 2023 | 08:00
Øl- og Vandmanden blev til et familieprojekt da Tonny overtog farens forretning. Siden er der kommet flere tørstige kunder til.
Amie Johnson - Unsplash

Den 7. februar bragte Nordjyske et portræt af Tonny Jensen ejeren af Øl- og Vandmanden.

Tonny Jensen havde ikke forestillet sig, at han skulle overtage sin fars forretning. Men da hans far nærmede sig pensionsalderen, spurgte han sin søn over et glas rødvin, om det kunne være på tale. Efter Tonny rådførte sig med sin kone, rykkede de teltpælene op i Vejle og rykkede dem til Nordjylland.

De grundlæggende sten for forretningen i Nørresundby var allerede solidt lagt. Men det er ikke kun farens fortjeneste fra fortiden, der har sørget for den velkørende forretning. Tonny har også gjort sit, og det er blevet til en stor udvikling i kunder i løbet af det sidste år for Øl- og Vandmanden, der sælger vand, øl og spiritus og udlejer anlæg.

Fundamentet for firmaet blev lagt af Tonnys far, Asbjørn Jensen, ved at sørge for en bredt spredt kundetype fra detailbutikker til værtshuse og caféer. Det var en styrke under corona, hvor der altid var kunder.

I samme periode begyndte Tonny dog at tænke i nye baner. Han gik hårdere ind på annoncering og opbygning af hjemmesiden. Tørstige privatkunder har strømmet til, mens erhvervs- og foreningskunderne også er blevet flere.

Et overskud på over en halv million kroner er det blevet til. Men det har også været hårdt arbejde, og næste sæson er de forberedt med en større bemanding.

“Der har været smæk på over hele linjen. I vores højsæson har det være nogle ekstremt lange arbejdsdage. Det er vi på hjemmefronten blevet enige om at undgå i år,” siger Tonny Jensen til Nordjyske.

Vokser ikke over hovedet
Der er dog en ende på vokseværket. Der er kundesegmenter, som de ikke går efter, hvor Tonny Jensen vurderer, at de ville komme op imod for store konkurrenter. De henvender sig som udgangspunkt til mellemstore og store virksomheder, men har også fat i det lokale. Både når du står i pølsevognen og skal have en sodavand til din franske, men også i foreningslivet. Nærheden er også en af styrkerne i Tonny Jensens øjne.

“Vi er kun et opkald væk og kan levere ydelser hurtigt, hvis der er et akut problem. Det spiller en afgørende rolle for ejerledere eller foreningsfolk, som ikke har tid eller overskud til at skulle igennem flere lag for at få en aftale på plads,” siger Tonny Jensen.

Det er en egenskab, som de får ros for. De pryder sig også af at videreføre stifterens tilgang, hvor et ord er et ord, og et håndslag er en aftale. Men ambitionerne er blevet større.

“Min far sagde altid, at han gik efter krummerne. Men som forretningen er skredet frem, er jeg overbevist om, at det er på tide, at vi tager en større bid af kagen,” siger Tonny Jensen til Nordjyske.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder