Nødsaget til at fyre halvdelen af medarbejderne.

12 februar, 2023 | 14:00
Den succesfulde iværksætter Gry Larsen, har måttet fyre halvdelen af sine ansatte. Hun vil nu kæmpe for virksomhedens overlevelse.
Fra Pakkeriets Facebook

Den 09-02-2023 bragte Nordjyske historien om hvordan firmaet Pakkeriet kæmper for overlevelse.

Ambitionerne var store, da Gry Larsen for to år siden startede sin virksomhed, Pakkeriet.

”Om 10 år skal jeg have Pakkeriet i stort set alle landets kommuner” lød det dengang fra den unge iværksætter til Nordjyske.

Denne drøm er nu sat på pause, i kølvandet på fyringer af 10 ansatte.

Hårdt for medarbejderne
Pakkeriet løser, pakkeopgaver for andre virksomheder, heriblandt Dantoy og Pajo-Bolte i Hobro.

Pakkeriet er en socialøkonomisk virksomhed, som beskæftiger mennesker, der har svært ved at komme ind på det ordinære arbejdsmarked.
Gry Larsen fortæller til Nordjyske, at de har afskediget nogle, som nu har fået det rigtigt skidt, fordi de ikke kan finde noget andet, da de har nogle skånehensyn der er svære at indfri, og nu ikke kommer op og afsted.
For at minimere risikoen for at skulle fyrer flere, har hun skruet op for sine egne timer, mens hun har minimeret timetallet for hendes ansatte. Hun håber på at hun på sigt kan genansætte de fyrede medarbejdere.
Meget pressede
Gry Larsen er dog optimistisk fordi, hvis hun først giver op, er det umuligt at få flere med på idéen.
”Jeg skal ud og have fat i nogle flere nye kunder, som ikke er så berørte af verdenssituationen”, siger hun til Nordjyske og tilføjer:
”Og så vil jeg være ærlig omkring det i stedet for at fortælle verden, at det er et stort glansbillede, for det er det jo ikke. Vi har også nedture, og det har vi bestemt nu. Vi er maks pressede, for at sige det som det er”
Gry Larsen vil gøre alt i sin magt for ikke at skulle lukke pakkeriet, og håber på at der skulle sidde en investor som tror lige så meget på projektet som hende.

Vil du læse mere om pakkeriet tryk her

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder