Fårup præsenterer årets nyhed

12 februar, 2023 | 20:00
Fårup har netop præsenteret deres nye nyhed. ”Rundrejsen” er en forlystelse i to etager, der tager gæsterne på en nostalgisk tur i parkens historie.
Fårup sommerland

Fårup Sommerland er klar med årets nyhed. Når forlystelsesparken åbner igen, så bliver det med den nye forlystelse ”Rundrejsen”.

En nostalgisk ”Rundrejse”
Den nye karrusel bliver en speciel en af slagsen, der kommer til at bære aftryk af Fårup Sommerlands historie. Forlystelsen består af to etager, hvor man på toppen vil opleve hyggelige og historiske elementer. Det bliver derved en nostalgisk rundrejse, man begiver sig på.

Selvom den nye forlystelse er i den langsomme ende fartmæssigt, så har direktør Niels Jørgen Jensen store forventninger til nyheden.
“Årets nyhed er i den anden ende rent fartmæssigt i forhold til Fønix, men jeg har store forventninger til det helt nye område omkring “Rundrejsen”, som får sig en gevaldig overhaling med ny isbutik og nyt spiseområde, hvor forældre kan slappe af, mens de yngste kan hygge sig på nyt legeområde lige foran, og de lidt ældre kan boltre sig i det nye sandkassemiljø,” siger Niels Jørgen Jensen til Nordjyske.

Fønix vælter i priser
Sidste års nyhed ”Fønix” er en stor succes for forlystelsesparken. Efter en sæson med besøgsrekord så har Fønix netop modtaget sin fjerde pris.

“Det er den fjerde pris, som Fønix får, og selv om den allerede har et år på bagen, er interessen og tiltrækningskraften i Fønix i hele Europa stor. Det glæder vi os over, og jeg er sikker på, at Fønix fortsat vil trække fartglade turister til parken i den kommende sæson,” siger direktør Niels Jørgen Jensen til Nordjyske.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder