Chokmelding: Nu lukker Fartkontrol.nu

11 februar, 2023 | 14:00
Den populære trafikalarm Fartkontrol.nu lukker, men trafikalarmen Saphe får en ny funktion, som bliver afgørende og giver jobvækst i Aalborg.
Fra pressemeddelelse Saphe

I slutningen af januar bragte Nordjyske nyheden omkring nedlukningen af appen Fartkontrol.nu.

Freddy Sørensen, som er indehaver af Fartkontrol.nu, fik sig noget af et chok, da meldingen om at den populære gratis app, Fartkontrol.nu, ikke længere opfyldte de tekniske krav.

Den seneste uge har de 300.000 brugere af appen fået en pop-up besked, der opfordrer dem til at skifte til Saphe Link appen, som virker på næsten samme måde, og som også er gratis.

Til Nordjyske fortæller Freddy Sørensen, at det ikke kan forsvares økonomisk at udvikle appen ydereliger.

SapheLink – afløser Fartkontrol.nu
Selvom appen har 300.000 oprettede brugere, bruges afløseren nu over 23 gange så mange timer dagligt.

Saphe Link appen kan bruges helt gratis, hvor man vil få meldinger om fartkontroller og havari. Der er dog fordele ved også at købe en trafikalarm, da appen så vil starte automatisk.
Saphe virker også i udlandet, og har i flere lande et samarbejde med de mest udbredte trafikapps.

Bedre end bilen
Nyere biler indeholder automatisk software som har samme funktion som SapheLink.
Freddy Sørensen er ikke typen, der tør stole blindt på at bilen selv sætter farten efter vejskiltene. Han mener, at der er for mange fejl i softwaren hos bilfabrikanterne. Han har selv oplevet, at hans egen bil troede at fartgrænsen var 80 kilometer i timen på Østre Allé i Aalborg.
”Bilernes systemer er ikke pålidelige nok. Jeg tør ikke stole på deres skiltegenkendelse kender den rigtige hastighedsgrænse. Den virker heller ikke altid i dårligt vejr eller på alle strækninger. Der bliver Saphe bedre. Vi får også indmeldinger fra brugerne om fejl og opdaterer appen med det samme” siger Freddy Sørensen til Nordjyske.
Freddy Sørensen forventer, at der skal ansættes yderligere medarbejdere, end de 40 der er i forvejen, i løbet af det næste år.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder