Uheld i Handest, bil rammer biler og stoppes af hus.

10 februar, 2023 | 10:00
I onsdags kørte en lokal kvinde fra Handest galt og endte på taget foran et hus på Gyden 1 i Handest. – Vejens beboer ønsker at vejen lukkes.
Kilde: Rigspolitiet

I går bragte Nordjyske, nyheden omkring et biluheld i Handest.

Onsdag aften bragede en bil ind i væggen, hvorefter den landede på hovedet foran Artin Yadegars hus, beliggende på Gyden i Handest, syd for Hobro.
Dette skete efter at bilen, som blev ført af en 37-årig kvinde, netop havde kørt ind i to biler, som tilhørte naboen.

”Det er sindssygt, der må godt nok være blevet kørt stærkt” siger Artin Yadegar, til Nordjyske, som ikke selv var hjemme på uheldstidspunktet.
Han fik et opkald af en nabo, som var meget chokeret over at kunne se en rød bil vende på hovedet i hans baghave, samt et hul i væggen på hans hus.

”Ikke nok med det, har der været så stort tryk på, at gipsvæggen indvendig også er ødelagt” siger Artin Yadegar, til Nordjyske, der priser sig lykkelig for, at hans syv-årige datter først kommer på besøg i dag.
Uheldet sker ovenpå mange års kamp for beboerne på Gyden.

Forsøger at få vejen lukket
Der bliver kørt alt for stærkt på vejen, så beboerne forsøger den lukket og har derfor været i dialog med mariagerfjord kommune
Artin Yadegar forklarer, at det er alt for let at fortsætte med stor hastighed ind på Gyden, når man kommer kørende på Randersvej fra Hobro, da vejen danner et stort Y.

Kvinden der var føre af bilen, slap uskadt fra uheldet.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder