MinByAalborg.dk

Fodboldklubben Aab er sat til salg.

10 februar, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Med en markedsværdi på kun 48 mio. kr., er AaB den suverænt mindste børsnoterede fodboldklub, svarende til en fjerdedel af markedsværdien for AGF, og cirka det samme som FC København, ifølge Transfermarkt betalte for at købe Andreas Cornelius tilbage fra Trabzonspor.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

I mediet Økonomisk Ugebrev kunne man læse omkring Aabs salgsproces.

Markedsværdien for AAB er så lav, at det kunne forventes at der var garanti for kursfald, hvis man vælger at investere i fodboldklubben.
Aab ligger dog til en nedrykning på næstsidste plads i Superligaen, når fodboldsæsonen starter igen. Der er 7 point op til Brøndby lige over nedrykningsstregen. For AaB er Brøndby ikke ønskeholdet i da de i forbindelse med ejerskiftet for økonomi til at styrke holdet.
Men måske er kampen mod Brøndby ikke tabt på forhånd, i november meddelte Aab, børsen at der ville ske en større kapitaltilførsel, det er kun 2 år siden dette var nødvendigt, hvilket tyder på mangler i deres forretningsmodel.
Kapitaltilførslen giver mulighed for at indkøbe nogle nye kræfter til holdet.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Økonomisk ugebrev
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt