MinByAalborg.dk

Populære hundenavne i 2022

8 februar, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Hunde er trofaste, men det er hundeejere også, når kæledyret skal have et navn. Derfor er der også kun blevet plads til to nye navne på listerne over Danmarks mest populære hundenavne i 2022.
Info:
Agria Dyreforsikring

Hvert år laver Agria Dyreforsikring en liste med de mest populære hundenavne blandt alle de hunde, der tegnede forsikring hos dem i året der gik. I 2022 var de mest populære navne for tæverne Molly og Luna, mens det for hanhundene var Charlie og Eddie.

Det er kendte navne på listen fra tidligere år, men det er heller ikke altid nemt at finde på et navn til familiens nye kæledyr. Derfor hentes inspirationen da også mange steder fra. For eksempel i Disney-universet hvor de eneste to nye navne på listen – Coco og Simba – er kendte figurer.

Hvis du har brug for inspiration til, hvad familiens nye kæledyr skal hedde, og du ikke lige kan komme i tanke om en passende Disney film, så kan du måske lade dig inspirere af denne liste over de mest populære hundenavne i 2022. Vil du helst skille dig ud fra mængden, når du kalder på Fido i hundeskoven? Så kan du også bruge listen til at se hvad du skal gå udenom, når navneskiltet skal indgraveres!

Mest populære tævehundenavne i 2022

1. Molly
2. Luna
3. Bella
4. Coco
5. Wilma
6. Maggie
7. Alba
8. Millie
9. Karla
10. Freja

Mest populære hanhundenavne i 2022
1. Charlie
2. Eddie
3. Balder
4. Milo
5. Max
6. Carlo
7. Simba
8. Ludvig
9. Anton
10. Buster

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Agria Dyreforsikring Via Ritzau
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt