Hvalpeaften hos Vodskov Dyreklinik

7 februar, 2023 | 11:30
Vodskov Dyreklinik inviterer igen til hvalpeaften, denne gang både på klinikken i Vester Hassing og på deres nye afdeling i Dronninglund. Er du derfor nybagt hundeejer og med en hvalp på maks. 6 måneder er dette arrangement lige noget for dig.
Vodskov Dyreklinik

Til dette foredrag får du værktøjer og redskaber til, hvordan du bedst muligt får det bedste liv sammen med din hvalp. Du får et indblik i hvalpens udvikling og kropssprog, håndtering, vaccinationsprogrammer og meget mere. Samtidig får du rig mulighed for at tale med de andre nybagte hundeejere, som helt sikkert sidder med nogle af de samme spørgsmål og tanker som dig.
Du får desuden en unik chance for at snage rundt på klinikken og se ind i de rum, som du ikke altid har mulighed for i en travl hverdag på klinikken.
Foredraget afholdes af Vodskov Dyrekliniks autoriserede veterinærsygeplejersker Amanda og Heidi, som begge også er uddannet hundeadfærdsinstruktører hos Center For Dyreterapi. De brænder begge to for dyrenes bedste, og imødekomme ejernes eventuelle daglige udfordringer med deres hunde.

Har du lyst til en hyggelig og lærerig aften i godt selskab, så tøv ej med at tilmelde dig. Der er nemlig et begrænset antal pladser, og det er først til mølle princippet. Læs mere om hvordan du tilmelder dig inde på Vodskov Dyrekliniks egen Facebook eller Instagram side.

Hvor og hvornår sker det:
D. 7/3-23 i Vester Hassing afdelingen, Halsvej 258A, 9310 Vodskov
D. 21/3-23 i Dronninglund afdelingen, Stationsvej 28, 9330 Dronninglund

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder