10cc rammer Aalborg med de største hits

2 februar, 2023 | 10:00
Op gennem 70’erne udgav de kæmpehits som Wall Street Shuffle, Good Morning Judge og I'm Not In Love. Lørdag 18. februar gæster det legendariske, britiske band 10cc Musikkens Hus og fyrer op under rock-kedlerne i Koncertsalen.
Foto: Musikkens Hus

Jamen spiller de endnu? Ja 10cc består: Det oprindelige medlem, Graham Gouldman, holder liv i det store britiske band sammen med det nuværende line-up bestående af guitaristen Rick Fenn, trommeslageren Paul Burgess, Iain Hornal på guitar og percussion og Keith Haymana på keyboard og guitar. Sammen drager de på The Ultimate Greatest Hits tour 2023 – og de rammer snart Aalborg.

70’ernes hitmagere

10cc var et af de helt store engelske bands i 70’erne, og i perioden 1972-1978 sad de tungt på landets hitlister. I den periode havde de intet mindre end 11 singler i Top-10, hvoraf Rubber Bullets, sommerbaskeren Dreadlock Holiday og den uopslidelige I’m Not In Love alle fandt vej til førstepladsen.

Bandet er leveringsdygtige i både sofistikeret pop og rustik rock. Derudover har 10cc aldrig været blege for at eksperimentere med og fusionere musikgenrer, hvilket kommer til udtryk i en række af bandets numre, hvor det rå guitarspil veksler med blandt andet symfoniorkestrets blæsere og strygere. Lyden er stor og fyldig og spækket med kontraster, der smelter sammen med de mange forskelligartede rytmer.

Hvad: 10cc koncert
Hvor: Koncertsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag 18. februar 2023 kl. 20:00

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder