MinByAalborg.dk

OK-kunder tanker sponsorstøtte til Svenstrup-Godthåb IF

26 januar, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Svenstrup-Godthåb IF har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 47.000 sponsorkroner
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Svenstrup-Godthåb IF et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 47.546,26 kroner.

Man kan støtte Svenstrup-Godthåb IF ved at tanke hos SuperBrugsen Svenstrup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”I vores forening går pengene til håndboldafdelingen. Sponsorstøtten er med til at sikre, at de kan deltage i stævner, købe tøj til spillere og ledere og lave forskellige aktiviteter. Vi ville være virkeligt dårligt stillet uden støtten fra OK. Hvis man ønsker at bakke op om klubben er det en supernem måde at gøre det på. Og så er støtten vedvarende – hvis ellers folk husker at tanke ved OK, ” siger formanden for Svenstrup-Godthåb IF, Claus Tommerup Sørensen.

OK-kunder sparer pengene op

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt