Drab, indbrud og generende fester

17 januar, 2023 | 12:00
Det har mildest talt været nogle meget travle dage hos Nordjyllands Politi. Der er både fra den milde og meget grove skala i den seneste døgnrapport over perioden fra den 13. januar til den 16. januar 2023.
Foto: Rigspolitiet

Mand fundet livløs i Aalborg – tre personer anholdt for drab

Nordjyllands Politi modtog lørdag aften en anmeldelse om en livløs mand ved Rendsburggade i Aalborg. Mandspersonen blev kort efter erklæret død, og den umiddelbare besigtigelse af manden viste svære skader på kroppen, hvilket indikerede at han var blevet udsat for en forbrydelse. Nordjyllands Politi foretog kort efter anholdelse af to mænd og en kvinde. De tre anholdte er i alderen 31, 37 og 41 år gammel

Manden blev siden identificeret. Den afdøde er en 38-årig mand og Nordjyllands Politi formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet.

De nærmeste pårørende er underrettet.

Ung mand anholdt

En 18-årig ung mand blev natten til lørdag anholdt over for Jomfru Ane Gade i Aalborg.

Den unge mand var så påvirket af alkohol og narkotika, at han stod og hev i en tilfældig bils dørhåndtag gentagende gange. Dette var med til at forstyrre den offentlige orden.

Han blev medbragt til Aalborg Politigård, hvor han sov rusen ud i detentionen. Derudover fik han en bøde.

Fest til gene

En patrulje rykkede ud til en lejlighed på Sønderbro i Aalborg lørdag kort efter midnat.

Forinden havde vagtcentralen modtaget en anmeldelse fra en borger, der fortalte, at naboen spillede meget højt musik og råbte.

Hun havde selv henvendt sig, hvilket naboen og hans gæster ikke havde taget pænt. Nu stod de og bankede på hendes dør, og de ridsede hendes fordør med en nøgle.

Patruljen tog ved ankomst en snak med naboen og hans gæster, og de lovede, at de ville dæmpe sig.

Tyv overtrådte våbenloven

Vagtcentralen modtog søndag aften et opkald fra borger om, at fem unge mennesker var i gang med stjæle dæk og nummerplader fra en sort bil.

Tidligere på dagen havde gruppen af de unge mennesker også smadret en rude, hvilket anmelderen havde filmet. De var dukket op til stedet – på Lyøgade i Aalborg – i en rød og en sort bil.

Da patruljen ankom til stedet, mødte betjentene flere personer, der allerede var kendt af politiet.

Der blev fundet et baseballbat, en isoleringskniv, 88 gram hash og en større køkkenkniv i nærheden, som de unge mennesker havde smidt fra sig ved patruljens ankomst.

En person blev sigtet for at overtræde våbenloven.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder