Tricktyveri og ridsede biler

15 januar, 2023 | 12:00
Nordjyllands Politi har som altid haft travlt de forgangne dage. Det viser nyeste uddrag fra døgnrapporten fra perioden 11. januar til den 13. januar 2023
Foto: Rigspolitiet

Tredobbelt tricktyveri i Nørresundby

En medarbejder fra en bank ringede fredag ved middagstid til politiet, idet de havde fået to henvendelser fra to ældre kvinder om tricktyveri. De var begge blev telefonisk kontaktet om, at der var blevet foretaget nogle usædvanlige transaktioner på deres dankort. Derfor ville en medarbejder komme ud på deres adresse og afhente dankortene.

Herefter var der rigtigt nok dukket en ’medarbejder’ op på kvindernes adresser, og kortene var blevet udleveret til manden. I det ene tilfælde var der efterfølgende blevet hævet et større kontaktbeløb fra en hæveautomat.

Kvinderne bor i Strubjerg og på Skansevej.

Cirka samme tidspunkt ringede en mand også til politiet. Forinden var han blevet kontaktet af sin mor, der fortalte, at en mand havde ringet til hende.

Manden fortalte, at han var fra banken, og at der skulle overføres 15.000 kr. til Spanien. Derfor ville der komme en medarbejder hjem til kvinden. En mand ung mand dukkede op og franarrede kort og kode fra den ældre kvinde.

Før kortet nåede at blive spærret, var der også i dette tilfælde blevet hævet et større kontantbeløb fra en hæveautomat.

Denne kvinde bor også på Skansevej.

Genbo ridsede bil

En borger ringede til politiet onsdag formiddag. Han havde nemlig opdaget, at hans genbo stod ude foran huset og var i gang med at udøve hærværk mod borgerens bil.

En 18 centimeter lang ridse havde manden lavet i bilen med en ukendt genstand.

Episoden fandt sted i Aalborg SØ

Indbrud

En indbrudstyv kastede marksten igennem et vindue i en villa i Langholdt mellem mandag og onsdag. På den måde havde tyven mulighed for at afhaspe vinduet og kravle ind i huset.

Tyven endevendte samtlige skabe og skuffer i alle rum, så da ejerne af huset kom hjem, fik de sig noget af en grim overraskelse.

Ejerne vidste dog ikke, om der var blevet stjålet noget – umiddelbart manglede intet.

Da politiet ankom til huset blev der forsøgt DNA-sikring fra hasperne og flere andre genstande.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder