MinByAalborg.dk

Ophørsudsalg i Aldi i Aalborg: Spar op til 70 %

14 januar, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
To Aldi-butikker i Aalborg holder ophørsudsalg med store rabatter. Kunderne kan spare helt op til 70 % på alle varer* i butikkens sidste åbningsuge fra fredag den 20. januar. Sidste åbningsdag er torsdag den 26. januar 2023.
Info:
Foto: ALDI Danmark

Aldi på Bisgårdsvej 8 og Odinsgade 7 i Aalborg lukker i uge 4. I butikkernes sidste uge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser*. Det gælder både dagligvarer og al non-food, eksempelvis køkkenudstyr, tøj og boligtekstiler.

Hvor længe tør du vente?

Ophørsudsalget starter fredag d. 20. januar med minus 30 % på alle varer i hele weekenden. Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkens sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikken i den sidste uge, og tilbud fra Aldis ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg.

Farvel og tak efter 45 år

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 45 år siger Danmarks første discountkæde nu farvel.

”Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere, som er rygraden i Aldi. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med først 30 %, så 50 % og til sidst 70 % rabat på alle varer,” siger adm. direktør i Aldi Danmark, Finn Tang.

Størstedelen af Aldis butikker er fortsat åbne. Se adresse og åbningstider for alle butikker på aldi.dk/find-butik og læs mere om vores ophørsudsalg på aldi.dk/ophoers_udsalg

*Følgende varegrupper gives der ikke rabat på: Tobak, modermælkserstatning, håndkøbsmedicin, magasiner og aviser. Der betales fuld pant på drikkevarer.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt