MinByAalborg.dk

Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea

12 januar, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
En på alle måder særlig spion besøger Musikkens Hus 1. februar 2023. Mød manden, der gav det nordkoreanske styre lang næse, når Jim Latrache, a.k.a. Mr. James, i et underholdende foredrag deler ud af personlige historier fra et hæsblæsende liv.
Info:
Foto: Musikkens Hus

De fleste kender Jim Latrache som den falske forretningsmand Mr. James i Mads Brüggers prisbelønnede dokumentar Muldvarpen – Undercover i Nordkorea. I Musikkens Hus kan nordjyderne nu møde manden bag Mr. James og blive klogere på, hvordan det lykkedes den rige og ekstravagante forretningsmand at narre det nordkoreanske styre under reelle møder om voldsomme våbenkøb og metamfetamin-produktion.

Ekstremt rollespil

Det blev en yderst succesfuld operation, der stod på i mange år – en sjældenhed for aktive spioner, der normalt enten bliver afsløret, fanget eller selv vælger at stoppe. Derfor er Jim Latrache en meget særlig mand og spion. Dette er dog kun én af mange hæsblæsende historier fra Jims usædvanlige liv, som publikum kan se frem til at stifte bekendtskab med under foredraget.

Jim Latrache har prøvet mere, end de fleste tør drømme om: Ophold på kostskole, børnehjem og i plejefamilie, tidligere faldskærmssoldat i Fremmedlegionen, kokainpusher i det københavnske jetset, 8 år i fængsel, læst Psykologi på Københavns Universitet og i dag forretningsmand og iværksætter – en unik livshistorie, der gjorde at Mads Brygger synes, at Jim var som skræddersyet til ekstremt rollespil.

Mellem to fængselsdomme møder Latrache kvinden i sit liv, der fik ham til at ændre sig og sin tankegang radikalt. I dag er den nu 50-årige Jim Latrache en succesfuld og legitim iværksætter med mange jern i ilden, hvad angår forretningsprojekter. Han har blandt andet skrevet bogen Jim, der er en biografi om hans liv.

Hvad: Foredrag med Mr. James – Muldvarpen: Undercover i Nordkorea
Hvor: Intimsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Fredag 1. februar 2023 kl. 20:00

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt