Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening modtager stor sum

11 januar, 2023 | 16:00
Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 30.000 kroner i sponsorstøtte.
Udover Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK

Gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK har Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening modtaget et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 30.535,98 kroner.

Vil man støtte Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening, kan det derfor godt betale sig at tanke hos OK ved Dagli’Brugsen i Tylstrup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

OK-kunder sparer pengene op

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder