Indbrud og narko i seneste døgnrapport

10 januar, 2023 | 16:00
Flere indbrud, dieseltyve anholdt, hærværk og ung mand sigtet for at sælge narko fremgår i seneste uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.
Foto: Rigspolitiet

Indbrud i kolonihavehus

Mellem tirsdag den 27. december og fredag den 6. januar brød en tyv ind i et kolonihavehus på Jørgen Berthels Minde i Aalborg Øst.

Tyven stjal 8-10 ure fra en urboks, som personen fik adgang til efter at have smadret et vindue med en skovl. Vinduet førte ind til soveværelset og herfra var der adgang til hele kolonihuset.

Ved politiets ankomst til stedet blev skovlen, der var blevet brugt til at smadre vinduet, sikret. Derudover blev en hue, der var hængt over husets overvågning, også gemt som spor.

Indbruddet fandt formodentligt sted i løbet ad uge 1, idet at tyven havde efterladt fryseren åben. Flere frysevarer var nemlig stadigvæk frosne.

Salg af narko

En 19-årig ung mand blev stoppet på en parkeringsplads foran en tank på Mylius Erichsens Vej i Aalborg SØ.

Bilen blev derefter ransaget, og den unge mand blev visiteret. I bilen blev der fundet et større kontantbeløb, en digitalvægt, pølsemandsposer, kokain og hash.

Det blev formodet, at stofferne og udstyret skulle bruges til videresalg, hvilket den unge mand erkendte. Han blev sigtet for sælge euforiserende stoffer.

Episoden fandt sted fredag aften.

Forsøg på tricktyveri

Søndag morgen modtog politiet et opkald fra en bekymret anmelder. Hans svigermor havde modtaget et opkald fra en person, der påstod at ringe fra kommunen.

Svigermoren skulle modtage nogle ekstra penge i ældrecheck, hvorfor hun skulle udlevere sine bankoplysninger. Dette gjorde hun.

Hun nåede heldigvis at alarmere sine pårørende, inden der blev flyttet nogle penge fra kontoen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder