Aalborgensisk succes klar til at erobre kvinders garderobe

31 december, 2022 | 16:00
Ambitionerne om at skabe et internationalt brand, som mænd verden over har taget til sig, tog sin begyndelse i 2015. Hvad der startede med tre kammerater og en vision om at nytænke klassisk herretøj, har Shaping New Tomorrow udvidet sin kollektion, så også kvinder kan iklæde sig deres produkter. De kalder den: Women Of Tomorrow.
Pexels.com

Den helt rigtige pasform. Høj komfort. Stilet design. Det er tre pejlemærker, som de kvindelige designere fra brandet har for øje, mens de udvikler Women Of Tomorrow. De har sat sig for at skabe bukser til kvinder, som ”kvinder rent faktisk vil have”.

Rent praktisk tilpasser de designet ved at invitere kvinder indenfor, som ifører sig prøvedesigns og kommer med deres input til, hvordan bukserne kan udvikles, så de matcher og omfavner kvindekroppens kurver på en komfortabel måde. Således sikrer de sig, at kollektionen står helt skarpt til den moderne kvinde, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller komfort.

Dansk design – portugisisk håndelag

I dag dækker brandet hver afkrog af garderoben lige fra bukser og suits til overtøj og accessories, når det gælder herretøj. Trænger du derfor til at opdatere din beklædning til en ny årstid, kan du få fat i dine nye favoritter i det brede udvalg hos Shaping New Tomorrow. Måske kender du allerede til deres The PERFECT Collection. Nu kan kvinderne være med.

Kunderne er blevet inddraget i processen, da ejerne af Shaping New Tomorrow har benyttet sig af sociale medier til at stille spørgsmål til deres følgere. Her er der blandt andet blevet spurgt om foretrukne farver og optimal pasform.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder