Lukas Graham spiller på Nibe – én af meget få sommerkoncerter

20 december, 2022 | 14:00
Så er det ganske vist. Lukas Graham spiller Nibe 2023. I sensommeren 2019 blev det offentliggjort, at Lukas Graham ville ramme Nibe Festival i 2020. Sådan skulle det ikke gå pga. pandemien og aflysningen af festivalen.

Hit på hit fra Lukas Graham
Efter at Lukas Graham i 2011 lagde to hjemmelavede videoer med numrene ”Criminal Minds” og ”Drunk In The Morning” på YouTube, så gik det hurtigt. Førstesinglen ”Ordinary Things” blev efterfølgende en gigantisk katalysator for det helt store gennembrud.
Herefter er hit på hit leveret, som værdifulde perler på en snor. ”Love Someone”, ”Mama Said” og perlen over alle perler, nemlig ”7 Years”, som blev et gigantisk verdenshit, er gode eksempler på det.

Og det fortsætter…..
Det er et højaktuelt Lukas Graham, som spiller Nibe 2023. Efter en sommer i 2022 med ”In A Round” koncerter – som bl.a. samlede 15.000 festglade Lukas fans i Nørresundby, så lukkes der ned for koncerterne i Danmark frem mod de få eksklusive sommerkoncerter, hvor den ene af dem altså er i Skalskoven.
Singlestrømmen fortsætter. I øjeblikket står den på masser af airplay med ”Wish You Were Here” feat. superstjernen Khalid. Et nummer, som i øvrigt er skrevet i samarbejde med Ryan Tedder fra amerikanske OneRepublic, som spiller Nibe Festival fredag d. 30. juni.
Much more to come – garanteret!


Otte navne på plads og et fremragende billetsalg

På den rigtig gode side af halvdelen af partoutbilletterne er solgt, og der er ligeledes meget stor søgning til dagsbilletsalget, så Nibe Festival ligner allerede nu en rekordfestival.
Følgende navne er pt. offentliggjort:
OneRepublic (30. juni), Lukas Graham (28. juni), The Minds Of 99 (29. Juni), Tobias Rahim (30. juni), L.O.C. (28. juni), Oh Land, Hugorm & PRISMA.

Del |

Kilde: Nibe festival

Mest læste nyheder

Seneste nyheder