Indbrud i villa, lov om euforiserende stoffer og spirituskørsel

20 december, 2022 | 10:00
Nordjyllands Politi har håndteret forskellige sager i Aalborg-området de sidste par dage.
Foto: Kim Matthai Leland

De sidste par dage har budt på lidt af hvert for Nordjyllands Politi ifølge deres seneste udgave af uddrag fra døgnrapporten.

Indbrud i villa på Ny Kærvej

En villa på Ny Kærvej i Aalborg var udsat for indbrud i tidsrummet onsdag den 14. december om morgenen og fredag den 16. december om eftermiddagen. Indbrudstyven havde fået adgang til boligen gennem et vindue i tre meters højde ind til en udestue. Vedkommende var kommet op til vinduet ved at bruge en stige ved villaen. Det blev vurderet, at tyven kun havde været rundt på husets stueetage. Det lykkedes politiet at sikre DNA-spor fra stedet.

Lov om euforiserende stoffer på Boulevarden

En patrulje henvendte sig til en person med mistænkelig adfærd på Boulevarden natten til lørdag klokken 01:25. Vedkommendes mistænkelige adfærd medførte, at personen blev visiteret. Mistanken viste sig at holde stik, da han var i besiddelse af 4,58 gram amfetamin. Vedkommende ender med at få en bøde for overtrædelsen, og stoffet blev konfiskeret på stedet.

Spirituskørsel nord for Nørresundby

Umiddelbart nord for Nørresundby på Hirtshalsmotorvejen standsede politiet en bilist lørdag aften klokken 20:23. Bilisten kørte slingrende med bilen, og en alkometer test viste, at vedkommende havde fået alt for meget at drikke til lovligt at køre bil. Han blev anholdt, mens der også blev udtaget blodprøve med det formål at bestemme den endelige promille.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder