En Håndlavet jul.

16 december, 2022 | 15:17
Kan vi ikke blive enige om, at denne jul, er den jul hvor vi aftaler, at håndlavede gaver er lige så gode som købte gaver fra de store trendy firmaer.

I år er de strikkede strømper fra faster Oda lige så fed en gave, som de fedeste designer strømper fra Versace og øreringene kusine Ida har lavet i fritter, er endnu federe end dem inde fra smykkeforretningen.

Hvis du ikke har mulighed for eller evnerne til at lave ting selv, så er det selvfølgelig altid en mulighed at benytte sig af andres evner. For trods alt, er vi en del skridt tættere på det … , hvis man køber strømper som naboen har strikket end dem der er lavet på fabrik i østen.

Strikker din nabo ikke, eller har du ikke en kollega der laver keramik, så er du altid velkommen til at kigge ind til mig på Grønlands torv. Jeg har nemlig samlet håndlavede ting fra 50-60 forskellige naboer og kollegaer under et tag.

Glædelig jul
Lisa
Butik Håndlavet af

 

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder