Mindre arbejdsulykke, indbrud i villa og spirituskørsel

15 december, 2022 | 10:00
Nordjyllands Politi har håndteret en række forskellige sager de seneste par dage i Aalborg og omegn ifølge deres seneste udgave af uddrag af døgnrapporten.
Foto: Kim Matthai Leland

Nordjyllands Politi har været på pletten de seneste dage efter en mindre arbejdsulykke, et indbrud i en villa og et tilfælde af spirituskørsel.

Mindre arbejdsulykke i Nibe

Omkring klokken 13 mandag skete der en arbejdsulykke på Skalhøje i Nibe. En minigraver væltede, da den var i færd med at flytte noget jord. Maskinføreren var uskadt efter uheldet.

Indbrud i villa i Hals

Mellem den 5. december og mandag den 12. december har der været indbrud i en villa i Hals. Nærmere bestemt var der tale om en ejendom på Ågårdsvej. Tyven havde skaffet sig adgang til huset ved at afliste et vindue i entredøren. Efterfølgende har gerningspersonen været rundt i hele villaen. Der er endnu ikke et overblik over, hvad der er blevet stjålet under indbruddet. Det lykkedes politiet at sikre DNA spor fra stedet.

Spirituskørsel i Nørresundby

Klokken 16:10 tirsdag eftermiddag bemærkede en færdselspatrulje et mistænkeligt køretøj på Gammel Høvej i Nørresundby. Bilen blev standset, og føreren blev testet for påvirkning af alkohol. Spirituskontrollen viste, at vedkommendes promille var over det tilladte. Derfor blev føreren af bilen anholdt og fik udtaget blodprøve med det formål at bestemme den præcise promille.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder