Stærkt rejseår hos nordjysk rejsebureau fejres med 15 nye destinationer

14 december, 2022 | 06:00
Året går på hæld, og i den forbindelse kan det nordjyske rejseselskab NILLES Rejser se tilbage på et 2022, der har budt på særdeles høj rejseaktivitet og et yderst tilfredsstillende resultat.
Foto: NILLES rejser.

De seneste år har danskernes rejseadfærd ændret sig betydeligt, hvor særligt interessen for at holde ferie i eget land har været stigende. Det mærker man hos det nordjyske rejseselskab NILLES Rejser, der blandt andet på grund af netop den stigende tendens kommer ud af 2022 med et yderst tilfredsstillende resultat.

– 2022 har været et rigtig godt år for os. Det skyldes særligt en øget rejseaktivitet i Danmark og resten af Norden, som tilmed er større end før coronaens indtog. Helt konkret er vores bookinger i Danmark steget med 70 procent sammenlignet med 2019, ligesom bookingerne til rejser i resten af Norden er steget med hele 80 procent i samme periode, lyder det fra Miriam Bisgaard Christiansen, som er administrerende direktør hos NILLES Rejser.

Nye, attraktive rejsedestinationer i 2023

Hos NILLES Rejser fejrer man de positive takter med et spritnyt rejsekatalog, der foruden et fortsat stort udbud af rejser i Danmark og resten af Norden tæller 15 nye rejsemål, som blandt andet har fokus på oversøiske rejsemål, krydstogter og togrejser – naturligvis med danske rejseledere uanset hvor i verden turen går hen.

– Den positive udvikling i vores bookinger i Danmark og Norden gør, at vi næste år holder fast i vores store rejseprogram her og tilmed udvider med flere nyheder i områderne. Vores gæster kan for eksempel se frem til store naturoplevelser i magiske Lapland, hvor vi som det eneste rejsebureau i Danmark kan tilbyde direkte fly fra Aalborg og København, fortæller Miriam Bisgaard Christiansen og fortsætter:

– Det seneste år har vi desuden oplevet en tilbagevendende interesse for udlandsrejser, så vi har naturligvis også flere nyheder til de gæster, der savner de fjernere rejsemål. Vores nyheder tæller blandt andet rundrejser i Canada og Grækenland, safari i Kenya med dansk safariguide, togrejse i Vestnorge, krydstogt i Middelhavet samt destinationer som Bali, Vietnam, Montenegro og Dalmatien i Kroatien.

Større fokus på differentieret gæstebehov

Foruden de attraktive nyheder, har den nordjyske rejsearrangør i højere grad fokuseret på solorejser i det nye katalog. Ifølge rejsedirektøren er det nemlig et voksende marked hos rejseselskabet, som man gerne vil tilgodese:

– Flere og flere danskere rejser alene, og det har vi kunne mærke i efterspørgslen på solorejser hos os. Det vil vi naturligvis gerne gøre vores bedste for at imødekomme, og derfor kan vi præsentere flere solorejser i 2023, ligesom vi fremover vil sætte større fokus på at tilgodese solorejsendes behov, slutter Miriam Bisgaard Christiansen.

Det nye katalog fra NILLES Rejser udkommer den 14. december.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder