Anne Linnet gæster Aalborg i 2023

14 december, 2022 | 14:00
'Sange Til Livet Touren' starter 30. marts på Teaterbygningen i Køge og slutter 13. maj på Musikhuset i Esbjerg. Undervejs går turen også forbi Aalborg, hvor Anne Linnet kommer med sine ærlige tekster og udfordring af musikgenrer.
PDH Music

Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte og elskede Anne Linnet-sang ’Forårsdag’ i en skrivebordsskuffe og bare ventede. Ventede på at finde sit rette hjem. Det samme gør sig gældende for de 50 ’SANGE TIL LIVET’, som Anne Linnet nu hiver frem, efter årtier i sin sangskuffe, og udgiver samlet digitalt og på 4xCD den 4. november 2022.

”’Forårsdag’ skrev jeg, da jeg var ganske ung, og den lå i min skrivebordsskuffe i 18 år. Først lavede jeg Anne Linnet Band, som ikke føltes som det rette sted for sangen at bo, fordi Anne Linnet Band var fest og farver. Efterfølgende kom Marquis de Sade, og der syntes jeg heller ikke, den kunne bo. Det gik slet ikke. Så den lå ligesom bare der, men jeg havde det hele tiden i baghovedet, at jeg var glad for den sang. Og da jeg lavede albummet ’Jeg er jo lige her’, tænkte jeg endelig: Her kan den bo. Her er den i en sammenhæng, der er fin for den”, fortæller Anne Linnet.

Men ’Forårsdag’ er ikke den eneste sang, der har levet en stille tilværelse i en skrivebordsskuffe. Og nu udgiver Anne Linnet ikke bare et, men hele fire album under titlen ’SANGE TIL LIVET’ med 50 ’skuffesange’ fra de seneste 20 år, hvoraf nogle har ligget og puttet sig i skuffen siden 2003, mens andre er skrevet for ganske nylig. Som med ’Forårsdag’ er det sange, der ikke har passet ind nogle steder. Ikke før nu.
”På et tidspunkt gik det op for mig, at der var nogle sange, der igen lå i den skuffe. Nu sender jeg dem ud i verden, de 50 små børn er blevet voksne og skal ud i livet og klare sig selv”, siger Anne Linnet. ” Og nu får de så deres helt eget univers.

‘Sange til livet’ tour 2023

Til foråret kan publikum opleve hende i en intim opsætning i trio-format, når hun kommer rundt i landet og besøger i alt 18 spillesteder. ‘Sange Til Livet Touren’ starter 30. marts på Teaterbygningen i Køge og slutter 13. maj på Musikhuset i Esbjerg.

Aalborgensere kan opleve hende 12. maj på Skråen i Nordkraft.
Billetsalget starter torsdag 15. december kl. 10.00

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder