Julegaver fra Lidl spreder glæde i Barnets Blå Hus

13 december, 2022 | 10:00
Brætspil, legetøjsdinosaurer og krammedyr er på vej til 250 børn og unge, som har alkohol- og stofmisbrug tæt inde på livet. Dagligvarekæden Lidl har doneret penge til julegaverne, der skal sprede glæde hos børnene i Barnets Blå Hus, som er Blå Kors Danmarks behandlingstilbud.
Alverdens forskelligt legetøj, puder m.m. skal fordeles til børn og unge i Barnets Blå Hus, som drives af Blå Kors Danmark.

Julen er en svær tid for mange børn, der vokser op med en mor eller far, der drikker for meget eller tager stoffer.

Derfor bliver der gjort en masse for at skabe gode juleminder og oplevelser for dem. Blandt andet i Barnets Blå Hus, som er Blå Kors Danmarks behandlingstilbud til børn og unge fra hjem med alkohol- og stofmisbrug.

Her har man modtaget en donation fra Lidl til at indkøbe julegaver til de 250 børn og unge, som kommer i Barnets Blå Hus’ afdelinger rundt omkring i landet sammen med deres familier.

En donation, som vækker stor glæde hele vejen rundt, fortæller Ole Smed, som er leder af Barnets Blå Hus Vesthimmerland i Aars.

– Vi er rigtig glade for donationen. Det betyder meget for forældrene, som fortæller, at det er fantastisk at kunne give noget til deres børn og vide der er en gave, de kan lægge under juletræet. Det varmer rigtig meget, siger Ole Smed.

Julegave til alle børn

Gaverne uddeles til børnene, når Barnets Blå Hus holder juleafslutning. Dermed er alle børn sikret en julegave i år. Den tanke varmer hos Lidl, som udover julegaverne også har støttet Blå Kors Danmarks julehjælp til trængte familier og julelejre for børn og unge.

– Behovet for julehjælp er desværre rekordhøjt i år, og her gør Blå Kors et fantastisk stykke arbejde. I Lidl finder vi det ekstremt meningsfuldt at bakke op om deres arbejde, og derfor er vi glade for at kunne bidrage til at flere børn er sikret at få en julegave, siger Jens Stratmann, som er adm. direktør i Lidl.

I Barnets Blå Hus kan børnene komme gratis og anonymt og deltage i gruppeterapi, sociale aktiviteter og andre tilbud, som kan hjælpe dem med at bearbejde deres følelser og oplevelser.

Barnets Blå Hus findes i Frederikshavn, Aalborg, Aars, Vejle, Svendborg, Slagelse samt på Læsø og i Rønne på Bornholm.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder