45-årig mand kendt skyldig i bombetrussel på café

12 december, 2022 | 06:00
I september fik en række cafégæster sig et chok, da en 45-årig mand kom med en bombetrussel, hvilket fik flere gæster til at ringe 112.
Retten Aalborg
Foto: MinByAalborg

Den 4. september 2022 truede en 45-årig mand med at sprænge en bombe på en café i Aalborg centrum. Truslen blev taget alvorligt, hvilket medførte, at flere cafégæster ringede 112, mens andre overmandende den 45-årige og holdt på ham til politiet ankom til stedet.

Anklager Patrick Sørensen oplyser til det regionale mediehus, at den 45-årige nu er fundet skyldig i bombetruslen. Derudover blev han dømt for en række andre volds – og trusselsforhold. En af disse episoder udspillede sig i forbindelse med bombetruslen, hvor en ung kvinde, der var tilstede på caféen, blev rykket i håret.

I samme omgang fortæller anklageren, at manden nægtede sig skyldig, men han var ikke i stand til at bidrage med meget under hans vidneforklaring, da han ikke kunne huske episoden.

Den 45-årige er blevet mentalundersøgt i forbindelse med sagen. Da der mangler en række erklæringer, hvilket gør, at retten endnu ikke kan fastsætte en straf. Det er nemlig ikke muligt for dem at afgøre, hvorvidt han skal idømmes en almindelig fængselsstraf eller en behandlingsdom. Derfor udmåles straffen ikke før januar.

Del |

Kilde: Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst

Mest læste nyheder

Seneste nyheder