Avatar – The Way of Water – på Rocken

11 december, 2022 | 18:00
I anledning af at fortsættelsen til Avatar har verdenspremiere den 16. december, fejrer Rocken det med et brag af en fest. Du kan derfor komme udklædt som din yndlingskarakter fra filmene eller komme som du er.
Grafik: Rocken Aalborg

Rocken fejrer, at fortsættelsen til Avatar har verdenspremiere den 16. december. Det gør de med et brag af en fest hvor du er indbudt. Så kom klædt som din yndlingskarakter fra Avatar (I eller II) eller kom som du er!

Dette er en temafest,  og der spilles udover den normalle rock og metal også musik der passer til begivenheden. I baren serveres der desuden blå cocktails og der er spændende udklædningskonkurrence, hvor der gives præmier til bedste avatar-udklædning. Det gælder, uanset om det er Na’vi race (de blå), menneske race eller et af de fantastiske væsener fra Pandora.

Rocken byder velkommen til en vildt blå fest den 16. december kl. 20.00 – 17. december kl. 06.00

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder