Over 500 boliger i ny Aalborg-bydel

9 december, 2022 | 14:00
Boligbyggerierne på Stigsborg i Nørresundby skrider hastigt fremad, og inden for de kommende ca. seks måneder vil der samlet set være knap 550 indflytningsklare boliger i bydelen. Og der er meget, der tyder på, at boligerne hurtigt kan blive beboet.
Foto: Stigsborg P/S

Siden de første beboere sidste år kunne pakke flyttekasserne ud på Stigsborg, har interessen for at bosætte sig i den nye Aalborg-bydel været støt stigende i takt med, at flere og flere boligbyggerier skyder op på det 54 hektar store område. En af dem, der har mærket den store interesse, er det lokale ejendomsselskab Erik Sørensen Byg, der står bag opførelsen af Fjordpynten med 123 udlejningsboliger.

– Vi har oplevet en helt fantastisk efterspørgsel på Fjordpynten og har således allerede på nuværende tidspunkt udlejet lidt over halvdelen af alle boliger. Det er utroligt tilfredsstillende, at vi knap et halvt år før indflytning kan opnå så høj en udlejningsprocent, siger Ole Skovrider, der er direktør i Erik Sørensen Byg.

I opførelsen af Fjordpynten er der lagt vægt på at sikre en blandet beboergruppe, og derfor er lejlighederne opført i størrelserne 35 til 132 kvadratmeter, således der er plads til alle lige fra seniorer og enlige til yngre par og børnefamilier.

– Fjordpynten er et særdeles attraktivt område for en blandet beboergruppe, der ønsker at bosætte sig i nærheden af natur, vand og byliv. Her kan man både nyde godt af livet ved fjorden og bydelens grønne områder, samtidig med at man er tæt på indkøb, skole og storbyens mange muligheder, siger Ole Skovrider.

Fjordpynten forventes at være klar til indflytning 1. april 2023.

Knap 400 nye boliger i 2023

Nørresundby Boligselskab var i 2021 de første med 69 indflytningsklare boliger på Stigsborg. Siden fulgte Havnebryggen med 91 ejerlejligheder i september i år, og foruden Fjordpynten bliver der i første halvår af 2023 også sat flueben ved det store boligprojekt Stigsborg Have. Dermed bliver der næste år tilføjet knap 400 nye boliger til bydelen:

– Vi er godt med i forhold til vores tidsplan, og det betyder, at der samlet set vil være omkring 550 indflytningsklare boliger i området inden sommeren næste år. Det er det foreløbige klimaks på 5-10 års forberedelser, og så er det jo glædeligt at opleve en så stor interesse for området, lyder det fra Anton Hessellund, direktør i byudviklingsselskabet Stigsborg P/.

Stigsborg Have består af to boligbyggerier, hvoraf de første 137 lejeboliger efter forventning står klar til indflytning den 1. marts 2023, mens de resterende boliger forventes at være indflytningsklar inden sommeren næste år.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder