DoomDay hos Rocken Aalborg

9 december, 2022 | 11:00
D. 10 december 1993 udkom DOOM. En sensation der skabte en ny æra indenfor spilindustrien. En spilserie der senere har været banebrydende med sit gameplay og grafik,. Du kan komme med til 29. års jubilæum for DOOM hos Rocken Aalborg.
Grafik: Rocken Aalborg

Tænk 29 år tilbage, hvis du er så gammel at du kan det. Den 10. december 1993 udkom DOOM. Spillet, der blev en sensation indenfor både gameplay og grafik, men også med sin musik.

Derfor hooker Rocken Aalborg denne aften konsollen op, så de deltagende gæster kan få lov til at spille det gamle DOOM-spil, mens de lytter til 8-bit musik og musik fra diverse spil gennem tiden, samt spil remix-musik. Aftenens DJ har gjort en særlig gaming musik setliste parat. Ved midnatstid bevæger musikken sig over i traditionel rock og metal med et indspark af gaming musik nu og da.

På bardisken står The Idol of Sin, og bag den tre gæve bartendere, som står parat til at give dig en Power Up ved at servere diverse øl, sjus, cocktails og shots for dig. Aftenens vært, står parat med Cheat Codes til at hacke nattens udfordringer.

Rocken Aalborg byder dig og dine venner velkommen til DOOMDAY!

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder