Center for Dansk Jazzhistorie indgår nyt samarbejde

9 december, 2022 | 16:00
Jazzmiljøet har fået en opblomstring i Aalborg. Derfor indgår Center for Dansk Jazzhistorie nu i et nyt samarbejde med Musikkens Hus. Dette nye samarbejde skal styrke den nordjyske jazzscene og sikre, at endnu flere kan nyde godt af miljøet.
Center for Dansk Jazzhistorie - med jazz i hjertet
Foto: Center for Dansk Jazzhistorie

Det nye samarbejde mellem Center for Dansk Jazzhistorie og Musikkens Hus har flere facetter, men går blandt andet ud på en række fordelsaftaler. Med disse kan medlemmer hos henholdssvis Center for Dansk Jazzhistorie og Musikkens Hus komme til koncerter og andre musikalske arrangementer til gode priser. Derudover vil der også blive et større fokus på både nationale og internationale artister på den danske musikscene.

Til foråret vil det starte ud med, at CD viser Jørgen Leths kommende film om jazzmusikeren Jakob Bro i Jazzcenteret. Herefter følger en koncert med ham i Musikkens Hus. Den type samarbejde vil vi komme til at se mere af fremadrettet, når de to institutioner slår samarbejds-pjalterne sammen fra januar.

Til NORDJYSKE Stiftstidende udtaler Tore Mortensen, kurator hos Center for Dansk Jazzhistorie: ” Samarbejdets formål er at bringe jazzinteresserede sammen i nye konstellationer og styrke efterspørgslen på jazz i Nordjylland.”

Del |

KPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem kulturpartneren og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder