Vodskov Dyreklinik udvider med ny klinik

8 december, 2022 | 09:50
Vodskov Dyreklinik er en klinik i vækst. Sidste år købte ejeren Thorsteinn Arnason den gamle fakta bygning i Vodskov, og forleden annoncerede de at de har opkøbt Dronninglund Dyreklinik.

Dronninglund Dyreklinik offentliggjorde d. 30/11-22, at de desværre var nødsaget til at dreje nøglen om pga. lang tids sygdom hos ejeren af klinikken. Heldigvis får klinikken nyt liv fra mandag d. 12/12-22, hvor de igen kan slå dørene op, dog med en ny ejer. Det har givet positivt genlyd fra de mange loyale kunder i Dronninglund, som er glade for, at de kan blive på den dyreklinik de kender.
De to klinikker har haft et mange årigt samarbejde, hvorfor det var naturligt for Thorsteinn at opkøbe klinikken og drive den videre, som en del at Vodskov Dyreklinik. Fremover vil det derfor primært være personalet kendt fra Vodskov Dyreklinik, som du kan møde hos Dronninglund Dyreklinik. Der vil muligvis stadig være nogle ”gamle ansigter”, men detaljerne er ikke helt på plads endnu.
Vodskov Dyreklinik udgør nu i alt 5 dyreklinikker, beliggende i Vester Hassing, Vodskov, Aalborg, Nibe og nu Dronninglund.
Klinikken i Vodskov er dog stadig under renovering, og forventes at åbne sommeren 2023.

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder