Fra Toppen af poppen til Musikkens Hus

8 december, 2022 | 18:00
Steen Jørgensen er aktuel i TV 2-programmet Toppen af poppen – men han er måske bedst kendt som forsanger i det fremragende rockband Sort Sol. Han er et veletableret navn på den danske musikscene og kan nu præsentere et spændende musikalsk projekt med multimedia artist Marina Botes ved deres koncert i Musikkens Hus i februar 2023.
Foto: Musikkens Hus

Jørgensen og Botes er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor de dansksprogede sange er opstået. Duoen udgøres af Marina Botes, som er et ubeskrevet blad på den danske musikscene, og Steen Jørgensen med sin lange karriere særligt indenfor rockmusikken. Her opstår et særpræget univers, der både er personligt, melodisk og gådefuldt. Duoens originale lyd er stærkt inspireret af en lang række genrer, og trækker tråde til både fortiden og fremtiden, men mødes i et nutidigt lydbillede centreret omkring Steen Jørgensens umiskendelige, rå vokal.

De nye sange, der af Jørgensen og Botes beskrives som stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration, kan opleves live, når duoen i foråret 2023 tager på en omfattende danmarksturné, som har et stop i Musikkens Hus. Koncerten byder desuden på et glædeligt genhør med hits fra Steen Jørgensens imponerende karriere. På turnéen udvides besætningen med de to musikere Rune Kjeldsen og Jakob Høyer, der spiller på henholdsvis guitar og trommer.

En dansk Rock legende

Steen Jørgensen er en dansk sanger, sangskriver og skuespiller, kendt som forsanger i rockbandet Sort Sol og senere som solist. Han debuterede i punkbandet Sods, som senere blev til Sort Sol, i 1977 og har derfor i mange år leveret musik til danskerne. Han kan blandt andet pryde sig af at have modtaget Årets danske udgivelse og Årets danske producer (Ginman) ved dansk grammy 1999. Siden har han formået at holde sig aktuel og fornyer sig med kreative projekter med stor kunstnerisk kvalitet, som det der kan opleves i Musikkens hus i februar 2023.

Hvad: Steen Jørgensen introducerer Jørgensen/Botes
Hvor og hvornår: Koncertsalen i Musikkens Hus, 11.02.2023 / Kl. 20.00
Pris: Standard billet DKK 300 / studerende DKK 163 (begrænset antal)

Del |

Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder