Flere indbrud i Aalborg-området

8 december, 2022 | 06:00
Indbrudstyvene er flittige i Aalborg-området i disse tider. Nordjyllands Politi melder om to nye tilfælde i deres seneste udgave af uddrag fra døgnrapporten.

I nattens mulm og mørke går indbrudstyvene stadig på jagt efter tyvekoster i Aalborg-området. Nordjyllands Politi rapporterer om to tilfælde i deres seneste udgave af uddrag fra døgnrapporten.

Julegaver og Puch Maxi stjålet fra kælderrum

Natten til mandag blev en rød Puch Maxi og flere julegaver stjålet fra et kælderrum på Stormgade i Aalborg.

Indbrudstyven tilegnede sig adgang til kælderrummet ved at bryde det op. Politiet formoder, at gerningspersonen i den forbindelse har gjort brug af en polygribtang for at få fri adgang til tyvekosterne.

Alarmer udløst ved indbrud

Ved et indbrud i en erhvervsbygning på Bådehavnsvej i Aalborg blev flere alarmer udløst, da to indbrudstyve brød ind i bygningen. Det skete klokken 01:12 natten til tirsdag.

Døren til bygningen blev brudt op med et koben, hvilket resulterede i, at tyvene kunne kravle ind igennem døren og derved få adgang til bygningen.

Tyvene brugte samme dør som udgang, inden de stak af fra stedet i en mørk personbil. Inden flugten nåede de at gå rundt i ejendommen og stjæle flere ting. Der er blandt andet blevet stjålet en højtaler og to designerlamper.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder