Tror du på prisstigningerne?

6 december, 2022 | 07:00
Virksomhederne skummer fløden og sætter priserne urealistisk højt op. Sådan mener 74 procent af danskerne ifølge en ny undersøgelse. Hvad mener du?
Yderligere stigninger på dagligvarer
Foto: Billedarkiv

Størstedelen af danskerne mener, at virksomhederne profiterer af den økonomiske krise ved at skrue priserne mere op end nødvendigt.

Det er konklusionen i en ny undersøgelse lavet af YouGov for mediebureauet Hearts & Science og analysebureauet Annalect.

Ud af tusind repræsentativt udvalgte danskere angiver 74 procent, at virksomhederne skruer priserne for højt op. Det tyder altså på, at de danske forbrugere har en dyb mistillid til virksomhederne, hvilket bør tages alvorligt ifølge administrerende direktør i mediebureauet Hearts & Science, Claus Andersen.

– At de simpelthen ikke har tillid til prisstigningerne, det er vildt. Mange virksomheder bliver lige nu lokket af at give sig i kast med meget taktisk kommunikation og kampagner med gode slagtilbud. Men det her viser, at virksomhederne i krisen virkelig skal arbejde på at opbygge tillid til deres brand. Det må de ikke glemme, lyder det fra Claus Andersen til Mediet Markedsføring.

Del |

Kilde: Mediet Markedsføring

Mest læste nyheder

Seneste nyheder