Hurra – i dag kigger solen frem!

6 december, 2022 | 05:00
I de seneste dage har det været som om, der ikke er blevet lyst hele dagen. Den følelse forsvinder forhåbentlig i dag, hvor der er udsigt til, at solen kigger frem i Aalborg.
Foto: Billedarkiv

Der er ikke meget lys udendørs i disse dage. Denne tirsdag bliver forhåbentlig en smule anderledes end de seneste dage, da meteorologerne lover, at solen kigger frem i dag.

Tirsdagen begynder med skyer og næsten ingen vind fra nordøst. Temperaturen ligger omkring 1 grad i morgentimerne.

Formiddagen bliver en kold fornøjelse, da den starter med 0 grader og en smule solskin. Vinden er næsten stille til svag og kommer fra vest. Sidst på formiddagen stiger temperaturen til 2 grader, mens vejret igen bliver skyet.

I begyndelsen af tirsdag eftermiddag er vinden svag og kommer fortsat fra vest. Midt på eftermiddagen skifter vinden retning, så den kommer fra nordvest. Temperaturen ligger mellem 2 og 3 grader i eftermiddagstimerne. Vejret er mest skyet, men midt på eftermiddagen kigger solen frem endnu engang. Sidst på eftermiddagen vender skyerne tilbage og dækker himlen resten af tirsdagen.

Tirsdag aften er der nærmest vindstille og vinden kommer primært fra vest. Temperaturen falder til 1 grad, inden dagen går på hæld.

Alt i alt er der udsigt til en kold decemberdag med enkelte solstrejf i Aalborg.

Del |

Kilde: DMI

Mest læste nyheder

Seneste nyheder