Generende fest, flere indbrud, salg af narko og spiritus- og narkokørsel

6 december, 2022 | 06:00
Nordjyllands Politi har håndteret en række sager om indbrud i Aalborg-området i de seneste dage. Derudover har de brugt tid på en generende fest, salg af narko og et tilfælde af spiritus - og narkokørsel.
Foto: Kim Matthai Leland

Nordjyllands Politi har haft hænderne fulde i begyndelsen af december. Alene i Aalborg-området rapporterer de om flere tilfælde af indbrud, en generende fest og et tilfælde af spiritus – og narkokørsel.

Sommerhus udsat for indbrud

Natten til fredag vågnede en borger og bemærkede, at udendørslyset var tændt i naboens sommerhus på Sæderupvej i Gistrup. Næste dag ringede naboen til politiet for at melde om indbrud i sit sommerhus.

Tyvene kom ind i sommerhuset ved at knuse en rude med en sten ind til en stue. De forlod sommerhuset gennem en terrassedør med seks stjålne designerstole.

Flere spor blev sikret fra stedet ved politiets ankomst. De vil gerne høre fra eventuelle vidner, som har set eller hørt noget i området på gerningstidspunktet. Hvis du er i besiddelse af oplysninger bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Festabe slog sig løs i Aalborg centrum

Natten til lørdag fik den ikke for lidt til en fest hos en beboer i en lejlighed i Niels Ebbesens Gade i Aalborg midtby. Beboeren havde flere gange holdt fester med meget højlydt musik.

Klokken 01:29 havde en nabo fået nok og ringede til vagtcentralen. En patrulje kørte ud til lejligheden og tog en snak med beboeren, som efterfølende dæmpede musikken.

Spiritus – og narkokørsel på motorvejen

En ung kvinde blev standset af politiet ved afkørslen ved Øster Uttrup Vej, da hun kom kørende på Nordjyske Motorvej i sydgående retning natten til lørdag.

Den unge kvinde blev testet med både alkometer og narkometer. Det viste sig, at begge tests var positive. Derfor endte hun med at blive anholdt for spiritus – og narkokørsel.

Salg af narko i gyde

I gyden mellem Jomfru Ane Gade og Vesterå blev en 20-årig mand visiteret af politiet klokken 04:36 lørdag. Ved politiets ankomst var den unge mand i gang med at tælle et større kontantbeløb.

Det førte til en visitation af manden, som viste sig at være i besiddelse af både kokain og hash. Derfor blev den unge mand anholdt og stofferne beslaglagt.

Endnu et indbrud

Et hus på Lektorvej i Aalborg blev udsat for indbrud mellem fredag og lørdag. Her blev alle skuffer og skabe gennemrodet. Tyvene kom ind i huset ved at knuse en rude. Derefter var det muligt for dem at åbne vinduet og kravle ind.

En patrulje blev sendt ud til huset ved anmeldelsen, hvor politiet kunne konstatere, at vinduet også blev brugt som udgang, da alle døre var aflåste. Det var muligt for betjentene at sikre flere spor på stedet.

Der blev stjålet flere smykker under indbruddet.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder