Spærring af Limfjordstunnelen i næste uge

2 december, 2022 | 06:00
I forbindelse med en beredskabsøvelse, der bliver afholdt i Limfjordstunnelen tirsdag den 6. december om aftenen og natten, skal trafikanter forberede sig på forlænget rejsetid på disse kanter.
Foto: COWI

Tirsdag den 6. december bliver der afholdt en beredskabsøvelse i Limfjordstunnelen mellem Aalborg og Nørresundby i Nordjylland.

Beredskabsøvelsen gennemføres under ledelse af Nordjyllands Politi og sker for, at beredskabet kan træne håndtering af uheld i og ved tunnelen og samarbejde generelt. Der bliver afholdt fuldskalaøvelser i Limfjordstunnelen hvert fjerde år efter krav fra EU.

Øvelsen finder sted mellem klokken 19.00 til 05.00, og mellem klokken 22.30 og 02.00 er der en fuld spærring af tunnelen, hvor begge tunnelrør er spærret for trafik. Der vil i det tidsrum være omkørsel via Limfjordsbroen.

Vejdirektoratet opfordrer trafikanter på Nordjyske Motorvej og området omkring Aalborg og Nørresundby til at sætte lidt ekstra tid af til rejsen og følge med på hjemmesiden trafikinfo.dk på dagen.

Gode råd til trafikanter

  • Kør i god tid. Særligt mellem kl. 19.00 og 05.00 vil trafikken være påvirket.
  • Mellem kl. 22.30 og 02.00 er Limfjordstunnelen spærret. Der vil være omkørsel gennem Aalborg.
  • Forvent omkring 20 minutters ekstra rejsetid.
  • Søg aktuel trafikinformation på trafikinfo.dk, før du kører.
  • Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på trafikinfo.dk.

Del |

Kilde: Vejdirektoratet

Mest læste nyheder

Seneste nyheder